bli familjehem

VÅRA FAMILJEHEM 

Samskapa erbjuder behandling i familj – en insats där vi får ansvaret för ungdomarnas vård och behandling. Vi bedriver insatsen med professionell integrerad behandling (PIB) som grund. 

Vi arbetar med familjehem som har kunskap och erfarenhet av att arbeta med barn med en komplex problematik. De familjer vi söker vill vara med på resan för att göra skillnad för utsatta barn och vill ha rätt förutsättningar för att lyckas. Det kan ofta räcka långt att öppna sitt hem och erbjuda värme, omsorg och trygghet. I kombination med det erbjuder Samskapa en genomtänkt behandling av ett helt team där Du som familjehem är en viktig del. Om det låter rätt för dig så tycker vi att du ska ta kontakt med oss. 

Vi erbjuder våra familjehem möjligheten at arbeta i en professionell miljö med tillgång till kvalificerad handledning. I vår miljö blir familjehemmet en av oss, en Samskapare. Vi vill bygga en relation som är stark och långvarig och du får villkor som värderar det du erbjuder. Vi ger dig inte bara ett bra arvode utan även utveckling, kollegor och tillfredställelsen av att ge barn förutsättningar att uppnå sin fulla potential.

Ansök om att bli familjehem